Přihlásit | Registrovat
Report z výjezdu Pardubic
Výjezdy Reporty 1. 11. 2021 17:21

Report z výjezdu Pardubic

Klasická vlaková výjezdová štace do Pardubic. Několik týdnů vyhlašujeme vlakový výjezd pro všechny K…

Klasická vlaková výjezdová štace do Pardubic. Několik týdnů vyhlašujeme vlakový výjezd pro všechny Komeťáky. Termín i čas odjezdu je docela ideální. Ve finále se nás v pátek na Hlavase schází asi 60. Cesta probíhá bez problémů a dokonce i bez kontroly průvodčího. Po vystoupení z vlaku dáváme o sobě pořádně vědět a vestibulem zní naše chorály. Venku se formujeme za vlajkou a hučíme celou cestu ke stadionu. Nutno podotknout, že PČR byly po celou dobu bez problému. Horší to bylo ovšem u vstupu na stadion. Klasická dejchačka, po které se asi 10-15 lidí nedostalo na stadion. Buzerace kvůli respirátorům, které po vstupu u kontroly ve finále nikdo neřešil. No strašná šaškárna. V sektoru roztahujeme vlajku Gioventu fanatici a Radicals Brno. 

Od první minuty začíná doslova fanatismus. Sektor, kde se nás schází něco kolem 200 modrobílých, hučí bez zastavení. V 9. minutě otevírá skóre Luboš Horký a vedeme 0:1. Vedení ještě přidává obrátky na našem supportu.  O přestávce každý do sebe lije piv co to jde, protože do sektoru se s občerstvením nemůže. Aspoň, že to platilo i pro domácí...

Ve druhé třetině trošku trvá, než se zformujeme, ale zhruba po třech minutách opět začínáme v perfektním fanatismu, který odměňuje gólem na 0:2 Martin Zaťovič. Skákáme, hučíme a pár fanatiků jde do půl těla. Chorál “Dneska nás neumlčijou” zpívá celý sektor okolo pěti minut. Paráda! Bohužel minutu před koncem Pardubice korigují na 1:2. Během druhé přestávky se pár nevpuštěných lidí dostává aspoň na poslední třetinu. 

Od první minuty poslední třetiny opět hučí celý sektor krátké i dlouhé chorály. Bohužel Pardubice opět v přesilovce skórují a vyrovnávají na 2:2 a tím končí i poslední třetina. V prodloužení inkasujeme hned na začátku a z Pardubic odvážíme pouze bod.

Hráčům děkujeme za předvedený výkon a po nějakém tom chorálu balíme věci a jdeme ze stadionu. Venku opět probíhá klasická přeřvávačka přes fízly, ale jakmile se trhneme tak nikdo nikde. Jak jinak. Vlak má skoro hodinové zpoždění a tak většina jde na nějaký jídlo, nebo dokoupit tekutiny. Do Brna přijíždíme kolem půl jedné. 

Musím poděkovat všem modrobílým, kteří vyrazili s náma do Pardubic. Celý zápas byl od nás odfanděný na vysoké úrovni. Takhle by to mělo vypadat! Hráči taky neodvedli špatný výkon, ale bod z tohoto zápasu je málo. 

- P. UPB -