Přihlásit | Registrovat
Report z výjezdu do Bolky
Výjezdy Fotogalerie Reporty 10. 10. 2022 21:13

Report z výjezdu do Bolky

Nedělní výjezdové odpoledne nebylo rozhodně nudné!

Sice do Mladé Boleslavi nepořádáme žádný organizovaný výjezd, ale po společné domluvě vyrážíme individuálně. I přes některé ranní komplikace v den výjezdu skládáme bandu 30 lidí. V neděli po 11 hodině vyrážíme směr Mladá Boleslav. Ať už v minibuse nebo dalších autech panuje ta správná výjezdová nálada s výběrem širokého sortimentu lihovin. Do Bolky přijíždíme asi hodinu a půl před zápasem. Parkujeme hned u stadionu a jdeme se poohlédnout po té slavné Boleslavské Smečce, ale kde nic, tu nic. Po menší procházce po okolí stadionu jdeme do sektoru. Kontroly probíhají naprosto v klidu. Sektor reprezentuje vlajka Radicals Brno, doplněná o vlajky Divize Dětkovice a Divize Praha.

Od první minuty zaplněný sektor fandí, tak jak to na výjezdech umíme! Klasické chorály jako “Kometa do boje” nebo “Jsme borci ze Štatlu” mají opravdu razanci. Fandí se celou třetinu bez přestávky, ale bohužel stav zápasu po první dvacetiminutovce je 0:0

Hned z kraje druhé třetiny dáváme branku na 0:1. Hučí celý sektor, tak jak se sluší a patří! V 17. minutě přidává druhý gól Eda Šalé a zaplněný sektor skáče jako jedna banda. Bohužel necelou minutu na to domácí snižují na 1:2. Párkrát pozdravíme i domácí kotel, ale ten vůbec nereaguje. Asi ví proč… :-)

Ze startu třetí třetiny chvíli trvá, než se opět zformujeme, kvůli pár hrdinům schovávající se venku za PČR. Po pár minutách opět rozjíždíme support. Bohužel domácí ve 45.minutě srovnávají na 2:2, ale o to víc přidáváme na fandění. Sektor domácích pod zástavou Boleslavská Smečka čítá okolo 200 hlav, spíš obyčejných fans. Support po celý zápas opravdu podprůměr, na to, jaký měli skvělý výjezd do Pardubic.

Tragická třetí třetina z naší strany na ledě se dokonává gólem na 3:2 cca dvě minuty před koncem. Do konce zápasu se nám už nepodařilo vyrovnat a odjíždíme bez bodu. Každopádně i tak hráči přijíždí poděkovat zaplněnému kotli, který i po konci zápasu hučí!

Po zápase jdeme opět projít blízké okolí stadionu, ale bohužel po místní BS ani památky.

Za asistence PČR jsme doprovázeni na konec města, z kama pak už valíme do Brna. Po pár zastávkách a už poklidnější cesty zpět, přijíždíme do Štatlu před půlnocí.

Výjezd to byl opravdu grandiózní. Fandění od začátku až do konce nastavilo vysokou laťku a o výhře v hledišti nemůže být pochyb! Velká poklona všem modrobílým fanatikům za předvedený výkon v sektoru! To se bohužel nemůže říct o borcích na ledě, protože ta třetí třetina byla opravdu katastrofální. Tohle byla jediná kaňka na celkově povedené výjezdové neděli.

-Pinďa, UPB -