Přihlásit | Registrovat
Report: Vítkovice - Kometa
Výjezdy Fotogalerie Reporty 24. 11. 2016 17:52

Report: Vítkovice - Kometa

Pinďův report z výjezdu do Ostravy.

Po náročném víkendu a ještě náročnější pracovním pondělí přichází den výjezdu. Termín a čas nám dnes bohužel vůbec nevyhovuje a tak z Brna něco po druhé hodině vyráží jen jedno auto Modrobílých. Kolem třetí mě nabíraj v Dětkovicích a tak v plné sestavě můžeme vyrazit do Vítkovic. Po cestě se popíjí, probíhají klasické storky a potkáváme pár aut fans Komety.

Půl hodiny před zápasem parkujeme u haly a jdeme ke vstupu. Mistní security si prohlíží nápisy na vlajkách a prohledávají mi buben jak kdyby sem tam měl atomovku. Na otázku "Kolik vás jěště dojede?" odpovídám "Zachvilu má dojet 5 autobusů" celkem zajímavý pohled :-).

Přicházíme do sektoru kde se nás schází +/- 100 a 20 fans Komety mimo sektor. Sektor reprezentuje vlajka Modrobílí. Mimo jsou vlajky divize Dětkovice a ŠternBoys.

Od záčátku zápasu spouštíme support,který je na náš počet velmi slušný. Co mě zklamalo,tak počet domácích v jejich kotli, kde jich bylo jen o pár víc než nás. Ostuda. Kometa na ledě zatím nic moc a po zahajovací třetině je stav 0:0. Ve druhé třetině opět spouštime support, který díky hře Komety a výsledku 2:0 pro Vítkovice celkem upadl, ale i tak se fandí. Ve třetí třetině doufáme, že se hra Komety zvedne a tím se zvedá i naše fandění. Pár minut před koncem zápasu koryguje na 2:1 Michal Gulaši. Ženeme Kometu za vyrovnáním ale bohužel jdeme do oslabení a tím pro nás zápas prakticky končí. Prohra 2:1. Zatleskáme hračům, balíme věci a vyrážíme směr ku domovu.

Tento výjezd hodnotím velmi pozitivně, protozě se ukázalo, že i v malém počtu se dá výborně fandit. Děkuji všem fandícím v sektoru. Hra Komety nic moc ale co, nejsme kapela aby jsme pořád vyhrávali.

- Pinďa -