Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Třebíč
Výjezdy Reporty 4. 8. 2017 20:17

Report: Kometa - Třebíč

Report a fotogalerie z prvního přípravného utkání na třebíčském ledě.

Šlechta jsme MY a ne kur*a VY!

První zájezd tradičně do Třebíče. Chuť byla veliká a tak se přes 100 fanoušků vydává vlakem a cestou další přibírá. V sektoru se nás schází kolem 500 a další obsazují pohodlnější sezení s lepším výhledem na nudný přípravák. Vyvěšujeme vlajky Modrobílá Šlechta, Gioventu, Modrobílí, divize Bad Boys Zábřeh a Dětkovice. Vše doplní malá moravská vlajka.

V první třetině jsme oprášili jeden chorál, ve druhé třetině spouštíme nový chorál ŠLECHTA JSME MY, který se chytá, ale je třeba jej ještě pilovat. Údernější konce mohou znít daleko lépe, ale i tak jeho premiéra vyšla dobře.

Hráči na ledě časem zjistili, že góly můžou dávat taky, takže vyrovnali na 2:2. To trochu zhatilo naše plány nijak nenarušit utkání. Nájezdy naštěstí vyhráváme a v sektoru zahoří vícero pyrotechnických efektů, což je jediná prezentace na tribunách. Místní šikula z řad dobrovolných alkoholiků (hasičů) vystříká půl sektoru práškovým hasičákem a tak zajistí solidní dým i nedýchatelno.

Po zápase ještě policie sebere jednoho z bubeníků za urvané dveře, ale jak to člověk během bubnování zvládne je známé jen místní policii. Tohoto člověka nakonec pouštějí a můžeme vesele pokračovat směr Brno.

Ultras Style Kometa