Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Ml. Boleslav
Reporty 13. 9. 2017 20:10

Report: Kometa - Ml. Boleslav

Pozitivně tento den probíhá snad jen prodej výjezdových trik. Znovu všechny velikosti budou připrave…

Pozitivně tento den probíhá snad jen prodej výjezdových trik. Znovu všechny velikosti budou připraveny ve ZLÍNĚ, kam jedeme VŠICHNI V MODRÉM! Prvních 10 minut se ještě bavíme prázdným sektorem hostů. Kolují různé hlášky, které kazí 9 hostů, kteří dojedou v půlce třetiny a dají o sobě vědět pokřikem BOLESLAV, ale dále už mlčí...

Fandění v kotli je spíše podprůměrné, což je zvláštní. Náš počet v kotli může být tak o třetinu menší než obvykle. I tak to zní jak od zdechlého. Druhá třetina se trochu lepší a následující třetí už dostává trochu lepší grády, ale stále je to daleko za naším standardem. 

Naší jedinou prezentací jsou ten den dva nápisy. Jeden již prezentovaný s pyrotechnikou v pátek, druhý o sbírce na zápase s Chomutovem 17.9. v neděli. Po trochu divném gólu prohráváme 3:2 a objevuje se pískot některých. NALISKEJTE SI!! Po třetím kolem pískat na hráče je demence. Speaker se snaží, co může nahecovat do posledních minut. Hráčům se potleskem poděkuje a míříme na jednu dvě tři vodky :-) Zapít na žal dnešní den. 

JEDEME DO ZLÍNA PRO BODY A LEPŠÍ NÁLADU!

- Ultras Style Kometa -