Přihlásit | Registrovat
Po 5 letech opět na Kladně!
Výjezdy Fotogalerie Reporty 30. 10. 2019 17:35

Po 5 letech opět na Kladně!

Report z podařeného úterního výjezdu do Kladna.

I přes změnu termínu vyrážíme v úterý po 5 letech do Kladna. Bohužel ještě  den před výjezdem přichází smutná zpráva, a to že ve věku 87 let zemřel legendární brankář Komety Jiří Kolouch a ta narychlo připravujeme transparent na jeho počest. 

V úterý se po obědě scházíme na klasickém místě, ale tentokrát s vyjimečným řidičem a to Miťasem! V půl 1 vyráží plný autobus  směr Kladno. Cesta probíhá klasicky v dobré náladě ale co by to bylo za výjezd, aby nepřišel nějaký ten problém :-). Při jedné z kolon se Ydenkovi chce tak šíleně na malou, že vystupuje a jde při stojící koloně vykonat potřebu. V tom se ale kolona mohutně rozjíždí a Ydenek nestačí naskočit do autobusu. Vše ale dobře dopadá a na další benzinku ho doveze kamion jedoucí z Polska, který byl i ochotný ho hodit až přímo do Kladna. Vysoce nastavená laťka – na výjezd kamionem. Na oslavu vytahujeme vlajky, uděláme společné foto při kterém se odpálí několik dýmovnic a rací. 

Do Kladna přijíždíme přímo před sektor hostů asi půl hodiny před zápasem. Kontrola u vstupu probíhá tak,že jen stačí předložit lístek. Přes celý sektor rozvěšujeme vlajku Ultras Patriots doplněnou o vlajky divize Praha, Dětkovice a Bukovinka. V sektoru se schází cca 200 modrobílých. 

Od první minuty je fandění docela slušné, ale bohužel postupně upadává tím, že naši hráči nepředvádí skoro žádný souvislý tlak, což bylo poznat po první třetině i na výsledku 2:0 pro domácí. Během první třetiny jsme v komerční pauze vytáhly připravený transparent na vzpomínku Jiřího Koloucha, za který nám v první pauze přišel poděkovat sám jeho vnuk. 

Ve druhé třetině hned ve 3 minutě skóruje Lukáš Kucsera a naše fandění se stupňuje. Fandí celý sektor a dlouhé chorály se pěkně chytají. 3 minuty před koncem srovnáváme na 2:2 opět gólem Lukáše Kucsery a tím se utišuje kladenský stadion. 

V závěrečné části i díky velkému hecování fandí celý kotel a hned z kraje skóruje Petr Holík a obrací skóre na 2:3. Do konce zápasu se v našem sektoru mohutně fandí a výsledek se naštěstí už nemění. Zápas končí naší výhrou 2:3! Dvě sekundy před koncem zápasu na oslavu zahoří v sektoru několik hyrošim a stroboskopů. 

Po klasické děkovačce vyvoláváme Karla Vejmelku, proběhne ještě nějaký ten chorál a jdeme k autobusu. Dáme ještě nějaký to pivko a vyrážíme ve veselé náladě do Brna. 

- Pinďa -