Přihlásit | Registrovat
Opět výjezd do Třebíča! Jebat prales nebuď p*ča
15. 8. 2023 16:51

Opět výjezd do Třebíča! Jebat prales nebuď p*ča

Nová sezona se odehrála tradičním výjezdem do Třebíče.

Nová sezona se odehrála tradičním výjezdem do Třebíče. Ve vlaku kolem 100 Komeťáků vyrazilo směr Třebíč a natrénovalo nový chorál u známé melodie. U vlaku nás mělo čekat gráfko "jebat Kometu" ale o všem jsme se dozvěděli předem a tak gráfko změnilo podobu ještě večer před příjezdem. Cestou na stadion provoníme město modrobílým dýmem a za zpěvu chorálů se přesuneme ke stadionu.

V plánu bylo asi 10 vlajek na mávání, ale security byla proti. Ukázat krabičku od sluchátek, jestli v ní něco nepašujeme dovnitř a věčný boj proti nálepkám byl hlavní zájem ostrahy na stadionu. Za kvalitně ovlajkovaným sektorem se staví cca 300 Komeťáků a další jsou po celém stadionu. Je vidět, že Třebíč je další z řady měst, které ve velkém podporuje Kometu.

Průběh hry je asi dneska všem jedno a společně s novým chorálem MODROBÍLÍ tvoříme domácí atmosféru. Domácí minikotlík zklamal, ale snahu jim nelze upřít. Zpíváme chorály, bavíme se celý zápas. Na závěr dáme menší stroboskopovou vložku a užíváme si nájezdy. Ke spokojenosti Komeťáků vítězíme v nájezdech a před odjezdem vlaku máme čas se posilnit. Policie nás nějak nejspíš chce zablokovat, ale dobří lidé si cestu najdou.

Byl to povedený výjezd a věříme, že se v podobných počtech budeme ukazovat i na dalších výjezdech v sezóně. Letos slavíme 70 let našeho klubu a bude to stát za to :-).