Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Olomouc

Report: Kometa - Olomouc

Report a fotogalerie ze včerejšího špílu proti Olomouci.

Na tento zápas máme přichystanou trošku složitější choreografii a tak se scházíme v kotli o něco dříve, aby prezentace dopadla na 100%. Ještě před začátkem zápasu rozjíždíme support a při nástupu hráčů na led vytahujeme v kotli barevné fólie a malovanou plachtu 9x8 metrů s motivem staré brankářské masky. Vše je doplněno o nápis "Město hokeje". Plachta i fólie jdou následně dolů a vytahují se modré a bílé vlaječky, rozdělené do stejně barevných pruhů. I nápis je nový: "Modrobílý styl života". 

Na stupínku máme dva speakery a rozjíždíme support. Hned ve 4. minutě otevírá skóre Honza Hruška a fandíme ještě o něco více. Vládci moravských kurniků vypsali invazi do Brna "VŠICHNI V BÍLÉM", ale já moc bílích triček v sektoru nespatřil. Slipky ani nedokázali naplnit hostující sektor a nepřipravili si žádnou prezentaci. Ke konci 1. třetiny přidávají další dva góly Erat s Kvapilem a jdem do kabin za stavu 3:0. O přestávce strháváme nápisy a vyvěšujeme vlajky Ultras Patriots Brno, Gioventu, Modrobílí, Modrobílá Šlechta a divizní vlajky: Břeclav, Jedovnice a Dětkovice. 

Hned v první minutě druhé třetiny přidává gól na 4:0 Peter Trška a náš support graduje. Bohužel jakoby si hráči řekli, že už mají zápas vyhraný a úplně přestali hrát. Kometa dělala zbytečné chyby a Mora nás místy přehrávala, což se potvrdilo hned dvěma za sebou jdoucími góly. Nakonec druhá třetina končí za stavu 4:2. Během druhé přestávky chystáme v uličce sektorovku na každému známí chorál:). 

Ve 3. třetině rozjíždíme opět support, za který se opět nemusíme stydět, obzvlášť když se fandí s rukama na hoře. Naše fandění ještě více oživí svým druhým gólem v zápase Honza Hruška a stav je 5:2 pro Kometu. Hosté až do konce zápasu sem tam něco zafandí, ale nic extra. 5.minut před koncem roztahujeme v kotli sektorovku a probíhá klasický chorál "Vzhůru Brno". Celá hala stojí, tleská a děkuje Kometě za dnešní výsledek. Olomouc ještě v závěru zápasu jen koriguje výsledek na 5:3. 

Probíhá klasická děkovačka a následně vyvoláváme hvězdu zápasu Honzu Hrušku. 

Zápas vůbec nebyl špatný, až na ten herní výpadek v druhé třetině, jsme potrvdili skoro 100% domácí neporazitelnost. Fandění hodnotím jako náš standart, takže tak známka 2+. Rádoby vládci moravy, pro mě velké zklamání. Čekal jsem nějakou prezentaci a určitě větší počet. Hráčům Komety děkuji za obdržený výkon a doufám, že v pátek proti Zlínu budou makat opět na 1953% jako my všichni na tribunách!! 

- Pinďa -

Související zápas

Kometa
Olomouc
neděle 16. 10. 2016, 17:00