Přihlásit | Registrovat
66 let Komety Brno!
Fotogalerie Choreografie 29. 11. 2019 13:51

66 let Komety Brno!

Vydařené choreo, fanatický support - to vše přinesl narozeninový zápas s Olomoucí

Ve včerejším zápase jsme oslavili 66 let našeho milovaného klubu!

Vše však začalo v pondělí odpoledne, kdy se scházíme na Rondu a chystáme výroční choreografii. Tentokrát nezvykle je hlavní část umístěna na tribuně C a D a to především kvůli reklamám na síti před kotlem... Na sicny roznášíme barevné folie s hlavním motivem 66, v útrobách pak malujeme 13 obouruček. které dohromady tvoří ústředním nápis. Díky všem, kteří přišli a přiložili ruku k dílu, postupně se nás protočilo kolem 18 lidí.

Choreo jde nahoru s úvodním buly a vše se naštěstí daří na jedničku. Opět díky všem těm, kteří nám pomohli s realizací přímo na tribuně! V kotli v tu dobu vlaje asi 66 vlajek :-). Nutno podotknout, že to vypadá fakt parádně! Asi v půlce třetiny přidáváme k mávačkám asi 200 balónků, se kterými blbneme pomalu do konce třetiny :-).

Během celého zápasu fandíme, seč nám síly stačí a i když není vyprodáno předvádíme na tribunách solidní hukot!

Hráči na ledě si naštěstí vítězství tentokrát utéct nenechají a tak po zápase můžeme společně oslavit jak výhru, tak zmiňované jubileum!

Po nedělním zápase s Kladnem, chystáme ještě jedno překvapení/představení. Kdo by nám chtěl pomoct, tak se po špíle potkáme v parku před hlavní pokladnou.