Přihlásit | Registrovat
Zakončení oslav 66 let Komety
Fotogalerie Reporty 5. 12. 2019 19:50

Zakončení oslav 66 let Komety

Aneb jak jsme na Petrově rozjeli menší Ignis Brunensis

Výroční choreografii jsme se snažili odprezentovat na zápase, co nejblíže datu založení naše klubu. Bohužel se jednalo o zápas ve všední den a tak naše další připravená show nepřicházela v úvahu. Proto jsme jako datum naší další akce zvolili neděli 1.12. po domácím zápase s Kladnem.

Už během týdne dáváme tak trochu pokoutně na sociálních sítích info, že se něco bude dít a snažíme se oslovit lidi, aby nám přišli pomoci. Nadruhou stranu se chceme vyhnout větší pozornosti bezpečnostních složek, které by zbytečně mohli vše zhatit. To se nám bohužel daří jen částečně. Taky tak trochu s napětím očekáváme jestli se nás sleze dostatek, aby vše vyšlo jak má.

Když po zápase přicházíme na místo srazu, tak je jasné, že nás dost bude. Vidíme bandu čítající cca 120 lidí, super! Přesouváme se tedy do parku u lázní na Nových sadech. Po cestě ještě vyprovázíme dva tajné policajty, jejichž účast není vítána. V parku už si jen říkáme potřebné info, rozdělujeme se do úderných skupin, rozdáváme stroboskopy a římské svíce a jdeme se rozmítit na Denisovy sady. Plán je následující, nejdříve rozblikáme Petrov stroboskopy a následně k tomu začneme pálit římánky. Z povzdáli vše dozorují dvě dodávky a auto měšťáků, kteří jsou naštěstí tentokrát v klidu a nic zbytečně neřeší...

10, 9, 8.....3, 2, 1 a jdeme na to! Zažeháváme 200 stroboskopů a rázem blikají celé Denisovky. Nic pro epileptiky :-). Popřejeme Kometě všechno nejlepší a začínáme střílet římanky. Těch máme nachystaných taky 200, sto barevných a sto po vystřelení ještě "prskajících". V tu chvíli se spouští slušné peklo a efekt je vynikající! Vše vychází, jak jsme naplánovali a výsledek je opravdu dechberoucí. Však koukněte na video...

Následně se ještě slezeme na posledních schodech a za záře desítky rací uděláme společnou fotku a trochu si zabékáme. Pak už každý mizí svým směrem.

Díky všem, kteří nám s realizací pomohli. Stálo to za to!

AŤ ŽIJE BRNO!!!