Přihlásit | Registrovat
Vítejte na novém webu
Oznámení Zajímavosti 25. 8. 2016 18:54

Vítejte na novém webu

Připravili jsme pro Vás nový web, který by měl být po uživatelské stránce praktičtější a hlavně přehlednější. Všechny nové vychytávky naleznete v tomto článku.

Hned na začátku bychom Vás chtěli upozornit, že tento web je poprvé v plném provozu. Proto prosím, pokud by něco nefungovalo jak má, mějte trpělivost. Za jakékoliv připomínky budeme velice rádi – směřujte je prosím do fóra nebo do komentářů pod tímto článkem.

Tím se dostáváme k první věci. Všechny předchozí registrace na předešlém webu jsou neplatné a je potřeba provést novou registraci na tomto webu, která slouží současně jako přihlášení na forum, ale i následně na výjezdy. Přihlásit se dá nově i přes Facebook, jak již je na mnoha stránkách zvykem. Navíc ve svém profilu si můžete editovat přezdívku a další věci.

Nově se také bude na výjezdy přihlašovat rovnou přes tento web. Přihlašování na výjezd bude možné pouze po předchozí registraci na našem webu. Takže registraci vřele doporučujeme udělat co nejdříve!

Na stránkách naleznete jinak všechno, na co jste byli zvyklí. Články z výjezdů, choreografií, představení divizí atp. Do budoucna chystáme ještě další vychytávky, ale o těch Vás budeme informovat zase příště. Teď chceme, aby do nové sezony byl tento web plně funkční a pomohl tak k lepší informovanosti široké brněnské fanouškovské obce.