Přihlásit | Registrovat
Summer Tour 2019 aneb výjezdy na přípravu
Výjezdy Oznámení 24. 7. 2019 19:13

Summer Tour 2019 aneb výjezdy na přípravu

Po letní hybernaci je potřeba se probudit opět k životu!

Po letní hybernaci je potřeba se probudit opět k životu! Kromě domácích přípravných zápasů nás v srpnu a na začáku září čekají i tři výjezdy na přípravu. Níže přinášíme stručné info, jak to máme v plánu my. Vždy s blížícím se termínem, dáme vědět bližší info.

Třinec - úterý 13.8. 17:00

Vůbec první možný výjezd. Na tento zápas bychom chtěli vyrazit busem/mikrobusem a plánujeme výjezd pojmout dosti netradičně. Protože, když nám příprava nepřipřipravila záživné soupeře, musíme si to záživné udělat sami :-).

Bližší info očekávejte na začátku příštího týdne a určitě se je na co těšit!

Zlín - čtvrtek 22.8. 18:00

Zlín je poměrně za rohem, spojení vlakem nic moc. Takže na tento výjezd nebudeme vypisovat nic hromadného, ale určitě se tam vypravíme auty. Přece jen ne na všechny zápasy si můžete vzít volno (ale to už přebíháme :-)...

Olomouc - úterý 3.9. 2019 17:00

Třetím a posledním výjezdem přípravy je Olomouc. Do Olmiku chceme, jako i v přechozích letech přípravy, vyrazit společně vlakem! 

Co by to bylo za přípravu bez vlakového výjezdu? Trebeach nám zrušili, tak je potřeba vyrazit někam jinam :-). Info ohledně spojů jakými pojedeme a případné společné jízdence v průběhu srpna.

No a pak už pomalu začíná liga... První výjezd v pátek 13... Hm to značí parádní výjezd :-). No ale o tom zase jindy.