Přihlásit | Registrovat
Report z výjezdu do Bolky aneb Tak takhle teda NE!

Report z výjezdu do Bolky aneb Tak takhle teda NE!

Už minulý týden po cestě do Karlových Varů se domlouváme na dalším výjezdu a to do Mladé Boleslavi. …

Už minulý týden po cestě do Karlových Varů se domlouváme na dalším výjezdu a to do Mladé Boleslavi. Bohužel je to opět v pracovním dni, takže nic organizovaného jako Modrobílí nepořádáme. V úterý kolem 13 hodiny se scházíme v 5 kusech klasicky v hospodě. Dalších 5 vyjíždí o něco později. Cesta probíhá v poklidu do doby, než se vytáhne první láhev rumu, což je asi po 10 minutách. Čert se konzumaci snaží vzdorovat, ale neúspěšně. U Rybiček zastavujeme na pozdní oběd, dokupujem nějaký škopky a pokračujem. Do Mladé Boleslavi přijíždíme cca půl hodiny před zápasem. Parkujeme bez problémů a jdeme ke stadionu. U kontroly do sektoru stojí kořen, co má vše na háku a nějaký testy ho defakto nezajímají. Když si vzpomenu, že Varech nás nechtěli pustit s nákrčníkem, ale látková rouška nevadila, tak je to jak nebe a dudy. Palec hore. Po nulové kontrole v sektoru vyvěšujem vlajku UPB doplněnou do divizi Dětkovice.

V sektoru se nás schází cca 40 modrobílých a od první minuty valí support naplno! Na ledě je to ale od začátku šílená tragédie. Během první třetiny dostáváme tři branky. My ale i stavu 3:0 nepolevujem a fandíme do konce třetiny. 

Ve druhé třetině dostáváme dva góly za sebou, což pro nás znamená konec zápasu. V sektoru se ale bavíme fanděním bez ohledu na výsledek. O přestávce si dáváme místní klobásu, která chuťově odpovídá naší hře. Před třetí třetinou trošku promlouvám hráčům do duše, ale až na gól Alexe Malleta na konečných 5:1 se nestalo defakto nic. Hráči po konci zápasu se moc na ledě nezdržují. Marně krčí rameny, otáčí se a klidí se do kabin. Co se domácího kotle týče, tak obrovská tragédie. Na to jak všude po internetech vypisují “Bolka,Rebel a smrt jsou všude”, tak by mě zajímalo, kde byly v den zápasu. Ostuda! Hlavně by mě zajímalo, co bere místní hlasatel za drogy a kde vzal těch 2123 diváků. Asi místní trend x2, tak jak to chodí na fotbale FKMB.

Z Bolky odjíždíme fest nasraní. Taková prohra ještě v takové prdeli a v pracovní den. To štve 2x tolik. Do Brna přijíždíme před 11 hodinou večerní.

Výjezd probíhal defakto tak, jako každý jiný. Super sestava a perfektní nálada po celou cestu. Bohužel tu náladu nám dokonale zkurv*li naše primadóny na ledě. Lidi si berou dovolenou v práci a kvůli čemu? Aby jsme prohráli 5:1 v takové prdeli? Tak takhle teda NE! Každopádně chci poděkovat všem modrobílým, kteří to trápení vydrželi až do konce.

Další výjezd máme v neděli do Třince. Hecujte kámoše, kámošky, rodinu, prostě všechny ať zaplníme celý náš sektor!

Protože ŠLECHTA JSME MY! 

- Pinďa -