Přihlásit | Registrovat
Report z italské pláže v Třinci!

Report z italské pláže v Třinci!

Report z velmi podařeného výjezdu na první zápas přípravy.

Po několika letech se první výjezd sezóny bohužel nekoná do Třebíče a tak tu čest přivítat po letní pauze natěšenou bandu brněnských fanatiků letos dostává Třinec. Zároveň se tím také otevřel prostor pro naše nápady hlavou a tak měsíc dopředu pomalu dáváme do kupy plán na pořádnou letní party spojenou s koupačkou na třineckém koupališti ve stylu našeho 3 roky starého výjezdu do Itálie, který termínově vycházel skoro na den přesně. 

Nastává den Z - podle slova zelená - a my se okolo 9 hodiny ráno potkáváme na tradičním místě a rozdáváme si spešl výjezdová trika. K našemu potěšení nás na místě překvapují další dva cestující, konkrétně nafukovací Joann, která sice na rozdíl od Esmeraldy klitoris má, ikdyž na opačné straně svého nádobíčka a také italský hřebec Angelo, jehož délka penisu po nafouknutí dosáhne až 17,8 cm. Kvalitní materiál zaručující zábavu nejen na cestu směr Polsko. 

Cesta probíhá tradičně v rytmu publikovatelné i nepublikovatelné zábavy a ve vůni všemožných lihovin. Joann s Angelem svými netradičními polohami baví nejen nás, ale také řidiče v koloně, z nichž minimálně jeden polský kamioňák a jeho ruka měli nejspíš na dalším odpočívadle o zábavu postaráno. Na jedné z benzínek se stáváme součástí natáčení jakéhosi filmu České televize (snad nejde o Kmeny) a také ověřujeme, zda je naše koupaliště vzhledem k počasí otevřeno. Odpověď zní, že zatím ne a tak se pojišťujeme „přiznáním“ že tam míří autobus 50 turistů... Kdyby věděli :) 

Koupák probíhá v duchu pičovin všeho druhu. Zaměstnanci sou naštěstí tolerantní, ikdyž se plavčíkovi zprvu příliš nelíbilo, že zůstal nějakou dobu zamčený v šatně. Nakonec je nám otevřen i bufet, v němž velká část účastníků zájezdu zůstává v podstatě celou dobu strávenou na téhle naši italské pláži. K poslechu se nám povedlo domluvit jak jinak než rádio Impuls a ti co zrovna nedegustují u stánku, nebo nepojídají langoše, díky kterým část osazenstva stráví pauzu mezi třetinami v 8 lidech na šesti třineckých hajzlech, hrají například volejbal, nebo se dokonce na koupališti koupou!! 

Po vyblbnutí míříme na nedaleký třinecký stadion, kde si rozdáváme lístky, setkáváme se s dalšími výjezďáky, kteří vyrazili po vlastní ose a míříme do sektoru, kde se nás nakonec schází okolo 100 kusů z toho 80 aktivně fandících. Hokej nemá cenu moc komentovat, výsledek asi mluví za vše, ale tak jde o přípravu a proto si tím určitě nenecháme zkazit svoji náladu. Po celý zápas probíhá kvalitní párty, kterou kořeníme také doladěním nového chorálu. Přece jenom po kvalitním krmení dávkami alkoholu hned od rána, má básnické střevo kdejaký Angelo. 

Po zápase se ještě chvíli bavíme v sektoru zpěvem právě nového přírůstku do našeho chorálového repertoáru a poté se pomalu ale jistě odebíráme do autobusu. Následuje cesta zpět do Brna, která opět probíhá v našem klasickém stylu. Okolo 23 hodiny jsme ve Štatlu.

Další kvalitní párty za námi. První výjezd sezóny také odškrtnut a můžeme se tak těšit na další. Za týden se vidíme ve Zlíně!

Pichy