Přihlásit | Registrovat
Poslední výjezd základní části do Plzně!
Fotogalerie Reporty 4. 3. 2020 16:49

Poslední výjezd základní části do Plzně!

Report z posledního výjezdu ZČ na západ Čech.

Na poslední výjezd základní části vyrážíme z Dětkovic po dvanácté hodině. V Brně na Kopečné se potkáváme s ostatními, nabíráme věci a po jedné hodině vyrážíme dvěma auty do Plzně s vědomím jistého čtvrtfinále. Na první zastávce se občerstvujeme chlebíčkama a vychutnáváme nějaké ty lihoviny. Během cesty odpadá do spánku jeden člen naši posádky, který podcenil kvalitu domácí slivovice a tak si připisujeme další obět :-). Při druhé zastávce zastavujeme na benzince před rekonstrukcí, která zrovna má ve výprodeji lahváče. Za 126 Kč, 11 piv. No neber to. 

Do Plzně přijíždíme cca hodinku před zápasem. Potkáváme se s kamarády z Plzně, dáváme nějaké to pivko a míříme ke stánku s lihovinama. Takový stánek by v Brně vůbec neuškodil. :-) Kupujeme lístky, procházíme "kontrolou" a rozvěšujeme v sektoru vlajky UPB, Gioventu fanatics a divize Dětkovice. Od začátku zápasu fandíme ať už normální chorály nebo i ty nenormální. Sektorem kolují kelímky s kvalitním kafíčkem, sektor se baví od začátku až do konce. V první třetině padnou 3 góly a stav byl 1:2 pro nás. Druhá třetině probíhá v sektoru podobně jako ta první stylem "Nalej ruma". Hráči na ledě začínají lehce zvolňovat, což se potvrdí vyrovnáním Plzně na 2:2. Zápas o kterém nám vesměs o nic nešlo jsme pojali po svém. Od začátku do konce se baví skoro celý sektor, ve kterém se nachází cca 60 modrobílých. Ve třetí třetině Plzeň otáčí skóre na 3:2, což je i konečný výsledek. Proběhne ještě pár chorálů, balíme vlajky a jdeme ze stadionu k autům. Loučíme se s kamarádama z Plzně čímž  jim děkuju za pohoštění. 

Cesta zpět probíhá trošku klidněji a tak po dvou rychlých zastávkách přijíždíme domů v 1 hodinu ráno. Poslední výjezd základní části byl opravdu se vším všudy. Celý den proběhl parádně a jako trénink před play-off byl tento výjezd na místě. Pojďme si tak užít i poslední domácí zápas proti Pardubicím a pošleme je společně do 1. ligy!

- Pinďa -