Přihlásit | Registrovat
Nová sezóna za dveřmi
Oznámení Zajímavosti 15. 7. 2016 19:30

Nová sezóna za dveřmi

První přípravné zápasy nás čekají již za pár týdnů. Mluvilo se kolem toho již delší dobu, nicméně na letošní sezónu plánujeme zásadní posun kupředu, co se atmosféry na domácích zápasech týče

Po konzultaci s vedením klubu máme přislíbeno, že budeme smět nad sektor E nainstalovat nové ozvučení, které zásadně zlepší komunikaci uvnitř kotle, spíkr již nebude odkázán na jeden megafon, který drží v ruce (a který je pro komunikaci v sektoru, jaký máme na Rondu, obzvláště nevhodný - jedna strana neslyší, co slyší druhá...).

Po konzultaci mezi námi jsme se zároveň rozhodli, že nebudeme chtít, aby nám na koupi přispěl klub. Důvodů je více, nicméně si myslíme, že máme dostatečně velkou fanouškovskou základnu, abychom se na podobnou věc složili sami a vedení může stejné prostředky raději využít na výchovu naší mládeže a podobně. K zakoupení toho nejnutnějšího potřebujeme cca 25 tisíc korun (nevíme, kolik bude stát poštovné, dobírka atd).

Rádi bychom tak poprosili všechny, kteří by nám rádi přispěli jakoukoliv částkou: Budeme rádi opravdu za jakýkoliv příspěvek. Číslo našeho transparentního účtu je: 2300669813/2010. Za každý příspěvek budeme rádi a budeme průběžně přidávat info, kolik se nám již podařilo vybrat.

Další možností, jak přispět, je zakoupením některého z našich fanuškovských předmětů. Veškerý výdělek poputuje právě na tuto investici. Objednávat můžete na mailu: eshop.modrobili@gmail.com - Doručení jak osobní, tak můžeme zaslat poštou!

Produkty:

Šála "Modrobílí" - 200,-Kč
Šála "Zpátky Za Lužánky" - 200,-Kč
Čepice "Dem Dom" - 150,-Kč
Tričko "12. titul" - 250,-Kč
Tričko "Všichni společně bojujeme za Brno" - 290,-Kč