Přihlásit | Registrovat
Informace k výjezdu do Vítkovic
Výjezdy Oznámení 10. 10. 2018 01:15

Informace k výjezdu do Vítkovic

Přinášíme několik zásadních informací k nedělnímu výjezdu do Vítkovic!

Přinášíme několik zásadních informací k nedělnímu výjezdu do Vítkovic, které snad pomohou k většímu počtu brněnských fanoušků na tomto zápase a lepší organizaci.

Zásadní změna - sektor hostů

POZOR, od nové sezony není sektor hostí přímo za brankou (C1), ale pouze menší sektor v rohu R2 (viz. úvodní foto). Místo původního sektoru je podium pro roztleskávačky... K tomu asi není co dodat...

Jedeme busem

Pokud se nemáte do Ostravy jak dostat, je ideální příležitost využít výjezdový autobus, který na zápas vypravujeme. Stále v něm máme několik míst, takže se nerozmýšlejte a hlaste se zde: www.modrobili.cz/tour/vitkovice-kometa-ne-14-10-2018-16-00-autobus-64. Pro výjezďáky máme lístky do sektoru hostů zajištěné.

Lístky pro autaře, místní i okolní Komeťáky

Lístky jsou dostupné přes Ticketportal: www.ticketportal.cz/Event/HC_VITKOVICE_RIDERA_HC_Kometa_Brno?idp=1900106, kde je v nabídce přímo již zmiňovaný sektor pro hosty R2. Aktuálně zbývá v sektoru několik málo volných míst, ALE to neznamená, že by to po vyprodání měla být konečná! Pokud se sektor hostů vyprodá (má kapacitu 114 míst), jakože nejspíš vyprodá, kupujte lístky do vedlejšího sektoru B6. Následně není nic jednodušší než dojít s těmito lístky normálně do našeho sektoru. O místo se bát nemusíte, i když jsou lístky na místa, sektor hostí je vždy na stání, takže se nás tam vleze víc, navíc se stojí i na schodech v uličce, že :-).

V klubových barvách

Zkusme se na výjezdy naučit jezdit v klubových barvách. Tj. ideálně modré a bílé oblečení, maximálně snad černé s komeťáckým motivem :-). Zelené, červené, žluté a jiné barvy svršků nechte doma a noste je třeba do školy, práce nebo hospody. Sice zrovna v Ostravě, která má stejné klubové barvy nebude efekt až takový, jaký bychom chtěli, ale na dalších výjezdech (třeba na Spartu) to vždy vypadá opticky líp.

Snad jsme Vám vše důležité sdělili a tedy se potkáme v neděli před 16 hodinou v Ostravě. Pokud přece jen potřebujete s něčím pomoct napište na email: vyjezdy@modrobili.cz a pokud bude dotaz aspoň trochu smysluplný, tak Vám rádi poradíme.