Přihlásit | Registrovat
180 tisíc pro dobrou věc!
Oznámení 5. 10. 2021 14:39

180 tisíc pro dobrou věc!

Výtěžek z aukce výročních dresů UPB putoval na dobrou věc.

Minulý rok jako skupina Ultras Patriots Brno slavíme 10 let. Bohužel kvůli coronaviru se nám oslavy dost komplikují, takže výroční choreo a vše okolo se neuskutečnilo. Ozývá se nám Libor Zábranský, že by nám chtěl poděkovat velkou děkovnou plachtou přes kotel a vánočními dresy, na kterých bude naše výroční logo UPB. Tohle je samozřejmě meta, na kterou se jen tak někdo nedostane, aby ultras měli logo na dresu svého klubu. 

Na Štěpána se v širším kruhu UPB scházíme na předzápasovém tréninku, kde odpalujeme ohně a zpíváme hráčům pár chorálů aby věděli, že pořád stojíme za nimi. Na naše výročí Kometa smete Motor deseti góly a výroční dresy putují do dražby, ze které peníze poputují nám. 

Ve finále se v aukci vybralo skvělých 181 632,-. My už se rozhodujeme jak s vybranými  penězi  naložíme, protože na choreo a věci okolo si dokážeme vybrat peníze sami. 

Vybranou částku se rozhodujeme rozdělit na 3 díly. Po 60 tisících tedy dostává Nadační fond Kometa, Nadační fond pro Erička, který se narodil s deformací končetiny a poslední díl je pro velkého komeťáka Kubíka Bačkovského, který trpí svalovou dystrofií. Předem kontaktujeme jeho tatínka s tím, že pro ně máme velké překvapení. Před zápasem se účastní slavnostního ceremoniálu, kde Miťas předává za nás UPB dárkové šeky + Kubík dostává od nás výroční šálu UPB.

Tímto děkujeme klubu, že jsme měli možnost naložit s penězi z dresů kde figurovalo naše logo, podle našeho uvážení. 

Ultras nejsou jen pyromani. Ultras dokáží i pomáhat! 

- Ultras Patriots Brno -