Přihlásit | Registrovat
Výjezdy v sezóně 2016/2017
Výjezdy 17. 5. 2016 14:00

Výjezdy v sezóně 2016/2017

Jako i v předešlých sezonách chceme pokračovat v trendu jednoho (občas i více) měsíčního výjezdu, kam chceme nalákat co nejvíce lidí.

Jako i v předešlých sezonách chceme pokračovat v trendu jednoho (občas i více) měsíčního výjezdu, kam chceme nalákat co nejvíce lidí. Vypisovat ale budeme i další výjezdy autobusem, vlakem, popřípadě nějakou hromadnou invazi auty. Pro destinace, kam nenaplníme autobus, budeme i nadále rozvíjet projekt auto-výjezdy, aby se mohli domluvit ti, kteří nemají plně obsazená auta nebo naopak ti, kteří nemají auto k dispozici.

Informace o jednotlivých výjezdech s přesnými informacemi o odjezdu, platbách atd., se vždy dozvíte zavčas na Facebooku, v diskuzi nebo přímo v sekci výjezdy na našem webu. K přihlašování bude sloužit nový email: vyjezdy@modrobili.cz, kde každý uvede své jméno/přezdívku, počet přihlášených lidí a telefonní číslo k usnadnění komunikace.

 

Příprava

Třebíč – Kometa (pátek 29.7.)

Jako již tradičně první výjezd vlakem do Třebíče – není co řešit summer party může začít!

Přerov – Kometa (úterý 2.8.)

Oživením první ligy bylo loni rozhodně Meofans, kteří se určitě budou chtít předvést i v utkání s námi. Termín není ideální, ale školou povinní mají prázdniny, takže i tak by nás mohlo vyjet dost. Opět vlakem.

Slovan Bratislava – Kometa (úterý 9.8.)

Výjezd za našimi kamarády do Bratislavy je vždy parádní, tak uvidíme i díky termínu jestli se nám podaří vyjet v nějakém rozumném počtu. Zde zase vlakem.

13.-14.8. Dolomiten Cup (Neumarkt/Egna)

Na tento zajímavý turnaj v severní Itálii chceme vypravit dvoudenní autobus. Konfrontace se zahraničními fanoušky může být velmi zajímavá. Bližší info o plánovaném výjezdu přineseme v samostatném článku.

Č. Budějovice – Kometa (úterý 23.8.)

Zajímavý by mohl být zápas i s Motorem. Uvidíme, jak vše vyjde, ale každopádně pravděpodobně akorát vlakem.

 

Extraliga

Září

V úvodním měsíci extraligy nás čeká několik zajímavých zápasů. 

Zlín – Kometa (pátek 9.9. 2016)

Hned v první kole zavítáme na led moravského rivala ze Zlína. Do Zlína jezdí tradičně spousta našich fans a nejinak tomu bude i teď. Oproti loňské sezoně, chceme na úvod sezony vypravit autobus/autobusy a jet tak společně. Pro mimobrněnské divize (a další fanoušky) se budeme snažit domluvit rezervaci lístků, stejně jako v minulé sezoně.

Pardubice – Kometa (pátek 30.9. 2016)

První vlakový výjezd nás čeká do Pardubic na konci září. Do PCE ani jinak než vlakem nemá cenu. Opět bude možnost si rezervovat lístky do sektoru hostí přes Modrobílé a následně i koupit společnou jízdenku na vlak.

 

Říjen

Ml. Boleslav – Kometa (pátek 28.10. 2016 – státní svátek)

V říjnu volíme za hlavní výjezd Mladou Boleslav. Ti, kteří si pamatují první ligu, si pamatují i křivdy, které se staly a nenávist v srdci zůstává! Navíc tento den je státní svátek a druhý den sobota, takže i pro pracující ideální termín.

V říjnu se nabízí vyjet ještě do Třince (pátek 7.10.) nebo Hradce Králové (neděle 23.10.). Podle zájmu může být vypraven autobus/mikrobus nebi auty.

 

Listopad

Sparta – Kometa (pátek 18.11. 2016)

V listopadu se opět podíváme do O2 Areny na led úhlavního rivala Sparty. Tady asi není ani co dodávat… 

Pokud by byl zájem je možnost i nedělního Litvínova (neděle 13.11.), ale s tím že týden potom je výjezd na Spartu, předpokládáme, že si víc lidí vybere právě pražský zápas.

 

Prosinec

Olomouc – Kometa (pátek 2.12. 2016) a Zlín – Kometa (neděle 4.12. 2016)

Prosinec začneme Moravia Tour. Na oba výjezdy budeme zajišťovat autobusy. Některé už napadl aji víkendový výjezd – uvidíme :-).

Pardubice – Kometa (pátek 30.12. 2016)

Silvestrovský speciál se po dvou letech vrací do Pardubic. Klasika vlakem, tuna pyrotechniky – prostě předsilvestrovská párty, jak má být. Opět možná rezervace lístků.

Zajímavé by určitě bylo vyjet 26.12. (státní svátek) do Karlových Varů, ale to by upět záleželo na zájmu lidí…

 

Leden

Hradec Králové – Kometa (neděle 22.1. 2017)

Oproti říjnu jsme tentokrát vybrali Hradec Králové. Po několika peripetiích, které nám hradecký klub v posledních sezona připravil, bude dobré vidět, kolik z nás na stadion vůbec pustí. Uvidíme, každopádně hradecké hospůdky už dobře známe. :-)

V tomto měsíci opět podle zájmu možnost Třince (pátek 6.1.), pokud přežijeme silvestra tak by autobus i tomuto výjezdu slušel, nebo Bolky (pátek 27.1.).

 

Únor

Sparta – Kometa (neděle 19.2. 2017)

Dobrý termín, spousta místa pro Komeťácké fanoušky a SMRT SPARTĚ! Vzpomínáte na nájezdy na Slavii? Nebylo by od věci si to opět připomenout.

V únoru se dá ještě třeba do Vítkovic (pátek 3.2.) – tady bychom chtěli vypravit taky autobus/mikrobus – nebo do Liberce (neděle 26.2.).

 

Březen

Olomouc – Kometa (pátek 3.3. 2017)

Poslední kolo, jediný březnový zápas a výjezd do nedaleké Olomouce – není co řešit!!! Však vzpomeňte na letošní postupový zápas v PCE. Náboj může být až do posledního kola!

 

Pravidla pro výjezdy:

  • Přihlašování a platba budou probíhat vždy nejpozději 2 pracovní dny před uskutečněním výjezdu. Kdo nebude mít zaplaceno, jedou náhradníci. O formě platby budeme informovat individuálně u každého výjezdu.
  • Pokud se dotyčný neodhlásí s dostatečným předstihem a pokud za něj nebude náhrada, peníze nebudou vráceny. Pokud nebude mít zaplaceno a neodhlásí se s dostatečným předstihem, nebude moci jet na další výjezd dříve, než uhradí ten předchozí.
  • Autobusy pojedou jenom při plné obsazenosti kapacity, pokud nebude řečeno jinak.
  • Pro případ poškození autobusu odpovídají všichni zúčastnění konkrétního autobusu. Proto se navzájem musíme hlídat. Pokud nebude určen viník, jsme nucení škodu na autobuse zaplatit všichni společně.
  • Pokud pojede více autobusů, seznam přihlášených NENÍ rozdělení do autobusů. Jedná se pouze seznam podle časové posloupnosti, jak se lidé nahlašovali. Rozdělení do autobusů uveřejníme vždy několik dní před výjezdem na našem webu.