Přihlásit | Registrovat
Výjezd do Berlína na Ligu mistrů!
Výjezdy Oznámení 2. 8. 2018 15:36

Výjezd do Berlína na Ligu mistrů!

Kompletní informace k výjezdu do Berlína!

Los hokejové Ligy mistrů, nám připravil mimo jiné i velmi atraktivního a hlavně blízkého soupeře z Berlína. Tento výjezd musíme pojmout ve velkém stylu a ukázat náš fanouškovský um i za hranicemi.

Společně autobusy

Na zápas plánujeme samozřejmě i autobusový výjezd - aktuálně je 1 autobus plný stálými výjezďáky a nyní plníme druhý, do kterého máte možnost se přihlásit i vy! Veškeré potřebné informace a možnost přihlášení naleznete přímo na stránce výjezdu. Pro fans jedoucí s námi busy, jsou lístky na utkání zajištěny.

Pro autaře

Pokud jedete po vlastní ose a sháníte lístky, není nic jednoduššího než si je objednat online, přes berlínský rezervační systém - na této adrese! Pozor nejdřív se musíte registrovat. Bohužel sektor hostů (I Rechts - Gästeblock) byl prodej přes internet ukončen. Do sektoru hostů máte možnost si lístky rezervovat přes náš klub - viz. článek o vstupenkách.

Kde se hraje?

POZOR!!! Hraje se v záložní hale Sportforum Hohenschönhausen - Wellblechpalast s kapacitou 4695 diváků. Viz. mapa.

Bude pochod nebo něco jiného?

Bohužel pochod z centra města, jako byl v minulé sezoně v Malmö nebo Zugu bohužel není možný, díky poměrně velké vzdálenosti stadionu z centra. Potkáme se tedy až u/na stadionu. Tam však musíe hučet o to víc a to za jakéhokoliv stavu!

Tak tedy, všichni na Berlín!!!

Související zápas

Berlin
Kometa
neděle 2. 9. 2018, 17:00

Související výjezd

Berlin
neděle 2. 9. 2018, 05:45