Přihlásit | Registrovat
Souhrnné informace k výjezdu do Jihlavy
Výjezdy Oznámení 5. 10. 2017 10:00

Souhrnné informace k výjezdu do Jihlavy

Informace k autobusovému výjezdu a lístkům pro individuální dopravu.

První ostrý (ruzeměno extraligový) zápas na půdě odvěkého rivala z Jihlavy po jejím návratu do nejvyšší soutěže. Od jihlavského klubu jsme dostali k dispozici 350 vstupenek do sektoru hostí. Samozřejmě víme, že poptávka po tomto zápasu je několikanásobně vyšší než můžeme nabídnout vstupenek, bohužel však s tímto nic udělat nemůže.

Společný výjezd

Nakonec jsme do Jihlavy společný dopravní prostředek museli zvolit autobusy. Chtěli jsme úplně prapůvodně vypravit speciální vlak, ale bohužel díky vytíženosti vlakové trati Brno - Jihlava, jsme od tohoto plánu po komunikaci s ČD museli upustit. Bohužel ani připojení alespoň zvláštní vagonů není možné, protože je velmi pravděpodobné, že tento zápas nakonec bude přesunut do živého vysílání ČT a kdyby se hrací čas posunul, nestíhali bychom zpáteční spoj...

Do Jihlavy tedy chceme vypravit alespoň 4 autobusy našich fanoušků. Na autobusový výjezd se můžete přihlásit zde! Samozřejmě lidé jedoucí s námi autobusem mají lístky na utkání zajištěny a lístky obdrží přímo po cestě v autobusech.

PS: Autobusy schválně odjíždí takto "brzo", protože nevíme jaká bude situace na D1 a samozřejmě i pro to, že je neděle (kdy dřívější čas moc lidí netrápí) a je lepší přijet do Jihlavy dřív než později.

Lístky pro individuální dopravu

Kromě již zmíněných autobusů jsou k dispozici i lístky pro individuální dopravu, zejména pro mimobrněnské fanoušky. Lístky můžete rezervovat zde! Už teď víme, že počet lístků nebude určitě pro všechny stačit. Proto vyzýváme, pokud máte možnost si sehnat lístky do Jihlavy sami, určitě neváhejte a učiňte tak! Bohužel na tento zápas, díky zvýšené poptávce o lístky v Jihlavě, nebudou lístky na Ticketportalu... Kam lístky kupovat kromě sektoru hostí naleznete níže.

PS: Lístky budeme mít k dispotici fyzicky předem. O tom, kdy budeme objednané a zaplacené lístky vydávat budeme následně informovat, jak na webu, tak předevší operativně na našem facebookovém profilu!

Sektor hostí a ostatní sektory

Od půlky září je sektor hostí přesunut přímo na stání za jednou z branek (viz. plánek). Pokud však máte možnost, kupujte další lístky na stání, buď na stání F, které je přímo nad sektorem hostí nebo na stání C, které se sektorem hostí sousedí! Docílíme tak celistvosti a budeme pěkně pohromadě.

PS: Berte prosím v potaz, že jsme lidé dělající věci okolo výjezdu ve svém volném osobním čase a nesedíme u internetu 24 hodin denně. Proto se může stát, že Vám administrátor nepotvrdí přihlášení na výjezd okamžitě. Nepište prosím emaily, co se děje, že nepřišlo potvrzení a vyčkejte na potvrzovací email. Pokud by byla překročena kapacita dostupných lístků a vy už byli přihlášení, dostanete také zprávu emailem.

MOŽNOST PŘIHLÁŠENÍ NA VÝJEZD NEBO OBJEDNAT LÍSTKY ZDE !!!