Přihlásit | Registrovat
Report: Zlín - Kometa

Report: Zlín - Kometa

Evča jede... Cestou do Zlína nás veze řidička, která naprosto s přehledem a poklidně řídí autobus 50…

Evča jede... Cestou do Zlína nás veze řidička, která naprosto s přehledem a poklidně řídí autobus 50tky modrobílých, kteří si jedou spravit náladu do Zlína. Tu nám trochu kazí zprávy z PPL o nemožnosti doručení zásilek respektive trik, které měly obarvit sektor do modré barvy. Již před příjezdem víme, že nám nevpustí jakékoliv vlajky na mávání a o sektorovce si můžeme nechat zdát. U vstupu probíhá klasická kontrola brigádníků z SG3. Nic velkého, kdo by chtěl, ten by pronesl i granát.

Před sektorem doprodáme zbytek výjezdových trik, dovnitř jsou vpuštěny šály, ale zabavují nám nálepky. Věšíme vlajky MODROBÍLÍ, GIOVENTU, Divize Dětkovice a Salát Fans. Dívám se kolem sebe a z akce všichni v modrém mám dost špatné pocity. Někteří víc točí na mobil než fandí, jiní tak nějak na výletě ani nefandí. První třetina za námi. Jedna půlka kotle šlapala, druhá stála za … . O přestávce nám mizí mistrovské šály pod rukama. Speaker se do toho obouvá víc a kotel začíná šlapat jako celek. Zlínské schody a lá sektor hostů jsou opět narvané a stojí se ve dvou řadách. Díky štěstí či umění našich hráčů dáváme postupně tři góly a radost exploduje ve fandění, které snese přísnější měřítka.

Třetina třetí je o zábavě a užívání si dobrého výsledku a skvělé atmosféry z řad našich fanoušků. Pár fotek našeho kotle dokazuje, že s akcí VŠICHNI V MODRÉM to není tak bídné. Trochu to kazí sem tam v bílém, sem tam v červeném. Nenaděláme nic. Dnes za to můžeme jen my. I to nám však nezkazí radost s perfektního zápasu, kde Kometa přidává ještě jeden gól, kdy se obrana Zlína trochu ztrácí a jen čekáme, kdo to tam doklepne z našich řad. Po zápase probíhá klasická děkovačka. No klasická do nějaké doby.

Po zápase nás drží v sektoru, jak je u hostů zvykem. Security si však nesmyslně stoupá od fanoušků asi na metr, obušky v ruce, rukavice nasazené a bum. Obušek vyletí, zpět přiletí ruka a kdo chce kam, pomožme jim tam. Securitka zjišťuje, že nejsme fanoušci Mory nebo Chomutova, že u nás narazí a začíná se stahovat a „uklidňovat“ situaci. Hádky probíhají až do odchodu fanoušků. Pár provokatérů ze Zlína chrání těžkooděnci seč můžou. Nakonec si stejně muži v černém najdou záminku někoho sebrat a to i udělají. Kdosi odpálí do toho modrou dýmovnici, tak vlastně nevíme, co se děje. Na konci je vidět skupinka policie kolem 2 fanoušků Komety na zemi. Skoro jako z filmu. Čeká se na zadržené a po půl hodince jsou skutečně propuštěni i přes neskutečné kecy o tom, jak máme odjet domů bez nich.

Cestou zpět probíhá dobrá zábava v autobuse a radost se jde zapít do brněnských nočních ulic. V neděli před Chomutovem proběhne SBÍRKA NA CHOREO. Za každý příspěvek děkujeme. Našim cílem je pokrýt 20 tisícové choreo z prvního zápasu a nové vlajky.

P.S. Šlechta jsme MY!

Ultras Style Kometa