Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Zlín

Report: Kometa - Zlín

Přinášíme Vám další report z domácího zápasu, tentokrát proti zlínským ševcům.

Konečně nám štěstí trošku přálo a vyšel domácí špíl i na pátek. A zrovna s poměrně atraktivním soupeřem, o čemž vypovídá i Ticketportal, který hlásí vyprodáno už týden dopředu.

Ochozy se zaplnily až na poslední chvíli, dost tomu možná napomohl nezvykle brzký začátek zápasu, kvůli televiznímu přenosu. Na sedačkách byly nachystány kartony – na jedné straně byl vyobrazen rok založení našeho klubu a na protějších ochozech nápis BRNO. Na vršku kotle byly modrobílé pásy. Před úvodním hvizdem se pásy spustily dolů, spolupráce sedaček ovšem byla opravdu žalostná a kartoniáda se moc nepovedla. Celá choreografie se nesla v takovém „old school“ duchu a měla připomínat tu, která se na Rondu objevila před deseti lety. Pod sektorem vyvěsili své flagy kluci z Gioventu a UPB a pak i divize Nížkovice, Pálava a Břeclav. Svou premiéru si odbyla i nová desetimetrová vlajka "Modrobílá šlechta". V sektoru se pak mávalo několika vlajkami v průběhu celého špílu.

Kometa se dostala brzy do vedení, což celý support vždy nakopne. Musím tedy říct, že v první třetině bylo fandění hodně slušný a to i po vyrovnávacím gólu Zlína. Ve druhé třetině se standart fandění udržel. V asi pěti minutách padly 4 branky a tím byla gólová nálož ukončena. Když padl gól na 3:2, propukla v kotli obrovská radost, kterou znásobil gól, který padl hned v zápětí. Najednou byl celý sektor v euforii a do konce 2.části se fandilo nejlíp za celý zápas. To bylo fakt super :) 

Ve třetí třetině už jsme si užívali dvoubrankový náskok, a i když se ta euforie z druhé třetiny neudržela, fandění bylo furt docela slušný. Na konec zápasu jsme měli nachystané drobné pyro v podobě prskavek, které mělo opět ten oldschoolový nádech. A na úplný závěr jsme rozdali mezi lidi konfety, které se hodily v okamžiku závěrečného hvizdu. To byl tedy další zápas z vítězné jízdy. V neděli jedeme do Hradce a v pátek v Bolce. Jedeš taky?

- Kaprochy s Miťasovým kibicem -

(pro spuštění videa klikni na obrázek)