Přihlásit | Registrovat
Report: Slovan - Kometa

Report: Slovan - Kometa

Report ze včerejšího přátelského utkání na půdě kamarádů ze Slovanu!

Na výjezd do Bratislavy tentokrát nevypravujeme žádný autobus a tak lidi volí dopravu auty a nebo vlakem. Naše auto vyráží okolo poledne a někteří z našich řad jsou v Bratislavě už od dopoledne. Cesta probíhá klasicky v pohodové náladě a po 13 hodině jsme v Bratislavě. Parkujeme, bereme bubny a vyrážíme za kamarády ze Slovanu. Před zápasem s nima posedíme a popijeme. No prostě taková klasika. Deset minut před zápasem jdeme do sektoru. V sektoru jsou vlajky Modrobílí a divize: Břeclav, Dětkovice,KKF a Salát-fans.

V sektoru jsem napočítal 39 lidí. Mimo sektor okolo 20. Z těchto čísel fandí jen minimum. Klasický výjezd na Slovan. Nebudu nadávat, stačí si přečíst report z minulého roku. Po první třetině balíme vlajky a jdeme do sektoru belasých. Od druhé třetiny se fandění nese v podporování obouch klubů. Chorály jako: "Kometa do bojé" nebo "Jsme borci ze Štatlu" se chytají velmi dobře. 

Na konci zápasu je stav 2:2. Prodloužení nerozhodlo a tak po jednom proměněném nájezdu vyhrává Slovan. Po zápase hráči Komety i Slovanu děkují za podporu směrem ke společnému kotli. Balíme vlajky a jdeme ještě ještě posedět s belasými do místního podniku. V Brně jsme o půlnoci.

BRNO & SLOVAN! 

- Pinďa -