Přihlásit | Registrovat
Report: Ml. Boleslav - Kometa
Výjezdy Reporty 30. 1. 2017 13:48

Report: Ml. Boleslav - Kometa

Krátký report z Mladé Boleslavi od naší pražské divize.

V pátek 27. 1. Kometa v dalším ligovém kole zajíždí na led Mladé Boleslavi. Naše oslabená pražská divize v počtu tří lidí vyráží autem vstříc hokejovému dobrodružství.

Podařilo se sehnat nový buben a megafon, který místní „securitka“ nekonečně prohledává a ne a ne najít ty očekávané dýmovnice a různé pyro. Přísné kontroly u vchodu, všude plno policie svědčí o tom, že tentokrát na fanoušky komety byli domácí pořadatelé pořádně připraveni. Po příchodu do našeho sektoru, se v něm tak trošku podle očekávání schází odhadem 60 fanoušků Komety, z nichž asi 15 je ochotno zapojit své hlasivky do fandění. Přesto přes mohutnou hlasovou převahu domácích začínáme fandit od první minuty. Co se týče samotné hry, bezbrankové třetiny přinesly spíše oboustranně bojovný hokej, který oba brankáři podporovali skvělými zákroky. Z mírné ospalosti a letargie nás snad probudilo nařízené trestné střílení v náš prospěch, které bohužel brankou neskončilo. 

S přibývajícím časem se k fandění v našem „mini kotlíčku“ přidává více lidí. Třetí třetinu se tak snažíme podpořit naše barvy téměř bez přestání. Škoda nepohlídaného průniku do naší třetiny, který ve třetí třetině znamená vedení domácích 1:0. Kometa zkouší hru bez brankáře, kde se ukázala pravá obětavost brněnských padat do střel a boleslavská neschopnost trefit na čtyřikrát prakticky prázdnou branku. Bohužel se vyrovnat nepodařilo a tak odjíždíme tentokrát z Bolehlavy…teda z Boleslavi poraženi.

Za pražskou divizi sepsal

- L.B. -