Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Sparta
Fotogalerie Reporty 27. 9. 2017 23:23

Report: Kometa - Sparta

Úterý, zápas v televizi, ale přes toto všechno se plní kotel dlouho před úvodním buly. Je tu skoro k…

Úterý, zápas v televizi, ale přes toto všechno se plní kotel dlouho před úvodním buly. Je tu skoro každý, kdo tu dnes má být. Zvláštní je, že to na Spartu jde a jindy to jde zase hůř. Před špílem ještě zazní věta, že v průběhu zápasu se nebudeme nadávkám na Spartu nijak věnovat :-) a vydrží to asi tak do první třetiny...

Od prvních minut předvádíme solidní hukot, kterým se dobře prezentujeme před každým, kdo má doma puštěnou televizi a před zhruba 20tkou sparťanů. Ti se během zápasu sem tam projevují, ale slyšet moc nejsou. To 10 lidí z Bolky bylo slyšet víc. Alespoň je sympatické, že vyvěsí svoji hlavní vlajku a ne žádný kapesník jako Jihlava.

Ačkoliv se dnes prohrává a mnoho z nás tuší, že na Spartu v základní části moc neumíme, tak na fandění to není znát. Speaker dnes odvádí výbornou práci a hecuje lidi kolem na maximum. Mává se během zápasu s novýma mávačkama. Zas si ji někdo chtěl po zápase odnést domů, ale byl odchycen. K jeho štěstí holkou z kotle.

Zatímco se všichni honem hrnou na pivo, které nejspíš nepočká, tak setiny sekundy před koncem vyrovnáváme na 1:1 a neúplný kotel tak slaví jakobychom vyhráli titul :-). Třetí třetina snese velice přísná měřítka a když se spustí chorál KOMETA GÓL, tak se probudí i ostatní tribuny. Jakoby nás hráči vyslyšeli a při druhém či třetím opakování chorálu opravdu dáváme gól. Neskutečné, co se děje na tribunách. Pár desítek lidí jde do půl těla, další skáčou, mávají, hučí. Radost jistě pohledět na takový KOTEL. Videoreport se dostaví později.

Sparta na konci ještě bojuje a snaží se urvat body, ale nevyjde to a my slavíme a užíváme si děkovačky. Sparťanští fanoušci rychle odchází pryč, bez poděkování vlastním hráčům. Zrovna dnes by si to zasloužili. Vyprovázíme je proto pokřikem "Kde máte fanoušky?" Ti nejspíš spěchali na nástupiště, aby jim nikdo nezasedl lavičky na kterých pak oblopeni policii čekali na vlak. 

V PÁTEK DO PARDUBIC V MODRÉM, VLAKEM A FANATICKOU NÁLADOU! Kometě chybí 3 body od prvního místa v tabulce! JEDEME!!!

Bez P.S. to nejde, takže ano budeme doprodávat na místě výjezdová trika a pár šál Modrobílí Fanatici. Nálepky jen ve vlaku!

Ultras Style Kometa