Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Plzeň (30.10. 2016)

Report: Kometa - Plzeň (30.10. 2016)

Fotogalerie a hlavně report ze včerejšího nadmíru povedeného zápasu.

Pro někoho byl páteční výjezd dost náročný a užíval si volnou sobotu. Někdo už v sobotu krátce po obědě šel na Rondo připravovat choreografii na nedělní zápas s Plzní. Přípravy chorea sem se osobně nezúčastnil, protože hrála domácí zápas Zbrojovka s Jihlavou. Choreo tvořily barevné fólie a uprostřed bylo vyobrazeno číslo Martina Nečase #88. Fólie doplňoval nápis: "Když makáš naplno, lidé to ocení". Až na pár menších chyb lidí při samotné realizaci, dopadla prezentace velmi dobře. 

Od první minuty rozjíždíme support a hned v 5. minutě otevírá skóre svou první brankou v sezóně Jožo Kováčik. Ani jsme nedoskákali na oslavu gólu a Plzeň hned vyrovnala. Support je na první třetinu takový slabší průměr, což se nemůže říct o hráčích na ledě kteří jdou do kabin za stavu 2:3. O první přestávce strháváme ze zábradlí nápis a vyvěšujeme vlajky - Modrobílá Šlechta, Modrobílí, Lužánky, Gioventu fanatics a divizní vlajky Nížkovice, Břeclav, Jedovnice, Dětkovice a Salát-fans. 

Druhá třetina se nese ve fandění stejně jako v první až do vyrovnání na 3:3! Fandění se pomalu začíná zvedat a místy předvádíme opravdu naše kvality jak je známe,hlavně při "staronovém" chorálu "Kometa góól..". Sektor hostí byl poloprázdný a napočítal sem necelou patnáctku plzeňáků. Fandění plzeňáků odpovídalo jejich počtu a i když měli sebou buben, tak support byl skoro nulový. O druhé přestávce chystáme v uličce klasickou sektorovku na poslední třetinu, 

Za sebe musím říct, že takovou třetí třetinu jsem dlouho nezažil. Góly padaly jeden za druhým a prakticky se rozhodlo až v samotném koncu zápasu. Kometa sehrála s Plzní vyrovnanej zápas a i výsledek 8:5 mluví za vše.

Po konci zápasu vyvoláváme bývalého hráče Kubu Koreise, který byl v Brně 5 sezón a za to mu všichni děkujeme. Jen tak na tebe nezapomeneme co si všechno pro Brno udělal! Vyvoláváme ještě Tomáše Vondráčka, který je v Plzní na hostování. Po klasické děkovačca vyvoláváme hvězdu zápasu Honzu Káňu, balíme vlajky a jdeme každý svou cestou. 

Byl to hodně divoký zápas a Plzeň byla jeden z mála týmů, který u nás dokázal s Kometou držet krok. Pro lidi určitě dobrý zápas plný gólů a všehomožnyho ale jen to fandění mohlo být lepší. Včerejší fandění hodnotím jako náš průměr. Bylo až moc "ospalé" a místy jsme předváděli i podprůměrný support na tak velký kotel jako máme my. Doufám, že si teď všichni v repre-pauze odpočineme a proti Karlovým Varům ukážeme kdo vládne v lize! Jak na ledě, tak na tribunách!

- Pinďa -

(pro spuštění videa klikni na obrázek)