Přihlásit | Registrovat
Report: Kometa - Hradec
Reporty 10. 12. 2016 20:09

Report: Kometa - Hradec

Report z posledního domácího zápasu proti Hradci.

Včera k nám přijel Hradec Králové a byl to zápas pravdy, jestli se dokážeme výkonnostně zvednout na horu. Na zápase nebyl přítomný ani jeden ze spíkrů a tak pozici rozeřvávače zastávám já. V kotli visí vlajky: Ultras Patriots Brno, Modrobílí, Modrobílá Šlechta, rytíř a divizní Dětkovice, Nížkovice a Jedovnice. 

Začíná zápas a rozjíždím support, který je trošku slabší než jsme zvyklí. Během prvních deseti minut už je skóre zápasu 2:1 a to přetrvává až do konce první třetiny. Ve druhé třetině je to z naší strany mnohem lepší a fandění začíná bavit většinu kotle. V hostujícím sektoru opravdu velká ostuda. Napočítal jsem ani ne 40 lidí. Velká ostuda pro Hradec. Kometa šla výkonnostně velmi na horu a to se projevuje i na našem fandění, které je čím dál tím lepší. 

Ve třetí třetině z naší strany už probíhá defakto fanatismus. Při delších chorálech se skáče, fandí s rukama na hoře a je to fakt parádní. V přerušení vytahujeme sektorovku a probíhá klasický chorál "Vzhůru Brno". Až do konce zápasu je fandění opravdu výborné a dokazujeme to, že na tribunách pořád vládneme my! Hradec ještě pár vteřin před koncem koriguje výsledek na 4:3 a Kometa získává 3 body! Po klasické děkovačce vyvoláváme Martina Zaťoviče balíme vlajky a jdeme ze stadionu. 

Zápas hodnotím velmi dobře. Jak ze strany naší, tak ze strany hráčů Komety. Sice první třetina z naší strany nebyla to nejlepší, co umíme dokázat, ale šlo to pak velmi na horu. Děkuju všem fandícím lidem, kteří se dokázali v kotli bavit a hráčům Komety za 3 body. 
Zítra na značkách proti Mladé Boleslavi!
 
-Pinďa-

Související zápas

Kometa
Hradec
pátek 9. 12. 2016, 17:20