Přihlásit | Registrovat
Report: Jihlava - Kometa

Report: Jihlava - Kometa

Report a několik fotek z utkání v Jihlavě, kam zavítala nemalá skupinka brněnských fans (odhadem 200).

Už několik týdnů před zápasem v Jihlavě avizujeme, že na toto přípravné utkání budeme vypravovat výjezd. Nakonec do Jihlavy vycestuje skoro plný autobus. První autobusový výjezd letošní sezóny probíhá tak jako jsme zvyklí z těch předešlých. Po autobuse kolují pochutiny všeho druhu a panuje fan(t)a(s)tická nálada. Půl hodiny před zápasem jsme u stadionu, vyzvedáváme lístky a jdeme na stadion. V sektoru se schází okolo 200 modrobílých. 

Bohužel začátek třetiny nestíhají naší dva bubeníci kteří jeli auty. Po 4 minutách vedeme 0:2. V půlce třetiny konečně přichází bubeníci a rozjíždíme support, který byl bez bubnu poloviční. Sektor se baví a Kometě vytváříme domácí prostředí. Minutu před koncem zvyšuje skóre na 0:3 Martin Zaťovič. O přestávce jeden místní hrdina provokuje v našem sektoru, následně ikasuje a přichází o své symboly. Ve druhé třetině opět fandí celý kotel, který reprezentuje vlajka Modrobílí, Modrobílá Šlechta a divize Dětkovice. Lidi se baví a hráči na ledě předvádí slušný výkon. Ve třetí třetině zkoušíme nový chorál "Šlechta sme my", který se mezi lidmy docela chytá. Do začátku sezóny dopilujem :-). 

Kometa nakonec vyhrává v Jihlavě 1:5. Po zápase se ještě místní FUNclub o něco pokouší směrem k našemu sektoru ale spíše to byla taková komedie. Uvidíme ve čtvrtek v Brně jak se předvedou :-). 

Na výjezdu jsme se prezentovali v hodně dobrém světle, kdy jsme Kometě vytvořili domácí prostředí. Víc a víc takových výjezdů.

- Pinďa -

Fotogalerie

Několik fotek ze včerejšího utkání v Jihlavě, kam zavítala nemalá skupinka brněnských fans (odhadem 200).