Přihlásit | Registrovat
Report: Hradec - Kometa

Report: Hradec - Kometa

Trocha toho počtení z povedeného výjezdu do Hradce.

Asi týden předem vyhlašujem první autobusový výjezd v rámci extraligy do Hradce Králové. Na celé září je vyhlášeno na výjezdy všichni v modrém. K této příležitosti jsou vyrobena speciální výjezdová trička MISTŘI PŘICHÁZÍ - NEZVANÍ HOSTÉ. K našemu překvapení naplňujem autobus defakto až den před výjezdem. V neděli po obědě se pomalu schází lidi k Malé Americe a po 13 hodině se vyráží do Hradce. 

Já s moji posadkou vyrážíme do Hradce okolo 14 hodiny. Cesta probíhá klasicky. Nějaký alkohol a podobně... Však to znáte. :-) Do Hradce přijíždíme opravdu na čas a na stadion se dostáváme na začátek zápasu. Sektor se docela slušně zaplněný, ale na první výjezd jsem čekal trošku větší účast.

Support z naší strany je opravdu velmi dobrý a fandí se stabilně celou první třetinu. Kometa Hradec jasně přehrává a po první třetině vedem 0:2. O přestávce v sektoru prodáváme šály a zbylé výjezdové trička o které byl opravdu velký zájem. Bohužel ne na každého se dostalo. Ve druhé třetině se fandění nese ve stejném rytmu jako v první třetině. Musím uznat, že je to jeden z těch lepších výjezdů. který do Hradce byl. Ve druhé přestávce probíhá na ledě (nejen) fotbalový souboj mezi dvěma zástupci obouch kotlů v zorbingových koulích a hradečtí prohrávají na plné čáře. Ve třetí třetině se celý sektor baví a zpívají se jen dlouhé chorály. Nový chorál "Šlechta jsme my" se chytá opravdu dobře.

Kometa s přehledem v Hradci vyhrává 2:4. Po zápase se odpálí před autobusem pár stroboskopù a vyráží se zpátky do Brna. 

Výjezd byl opravdu velmi dobrý. Sice účast mohla být trošku lepší, ale fandění bylo na vysoké úrovni. Díky všem zúčastněným a v pátek VŠICHNI V MODRÉM DO ZLÍNA!

- Pinďa -

Fotogalerie

Několik fotek ze včerejšího povedeného výjezdu do HK