Přihlásit | Registrovat
Do Olmiku na oběd!
Výjezdy Oznámení 12. 9. 2018 19:07

Do Olmiku na oběd!

Informace k autobusovému výjezdu do Olomouce.

Využijme sobotního termínu a pojďme pojmout výjezd do nedaleké Olomouce "v anglickém stylu". Vyrazíme už dopoledne, abychom na oběd obsadili zahrádky na náměstích. Pivko, zahrádky ověšené vlajkami, obídek - co víc si v sobotu přát?! Následně pak společně i s autaři vyrazíme společně pochodem z Horního náměstí na zimák! Tak co, přidáte se? :-)

Společně autobusy

Předběžně počítáme s vypravením dvou autobusů, ale vše se bude odvýjet od Vašeho zájmu! Veškeré info, jako je odjezd, cena atp. naleznete jako vždy na konkrétní stránce výjezdu - odkaz zde! Pojeďte si s námi užít fanatickou sobotu v Olomouci!

Individuální doprava

Jak je v Olomouci zvykem, lístky dávají do předprodeje na Ticketportal v průběhu týdne před utkáním. Jakmile se předprodej spustí, budeme Vás operativně informovat přes náš FB. Lístky kupujte do sektoru C, cena je 120 Kč.

Pochod z náměstí

Netradičně se všichni potkáme, ne až na zimáku, ale už s předstihem v Olomouci na HORNÍM NÁMĚSTÍ v 15:00! Tak jak jsme loni vyráželi pochodem na zápasy na výjezdech Ligy mistrů, nyní vyrazíme i na výjezdu extraligovém! Apelujeme na všechny, kteří jakkoliv cestují do Olomouce, aby se k nám připojili a pomohli prezentovat modrobílé barvy i mimo stadion!

Na zimáku

Na zápas bude v našem sektoru připravné choreo. Opět budeme od Vás potřebovat maximální pomoc. Proto prosíme, poslouchejte pečlivě pokyny speakra! Psát o tom, že budeme od začátku do konce podporvat modrobílé barvy, je snad samozřejmé :-)